فراخوان شماره‌ی سوم هزارتو

دامنه‌ی تأثیرگذاری معماری چقدر است و تا کجا می‌تواند پیش برود؟ معمار، در شکل‌دهی به وضعیت امروز و زندگی آینده چه نقشی ایفا می‌کند؟
شماره‌ی سوم، به مفهوم “Agency” اختصاص دارد و قصد داریم به جوانب نظری این مفهوم در معماری بپردازیم. Agency‌ به معنای ظرفیت کُنش‌گری و توانِ تأثیرگذاری است و اندیشیدن پیرامون آن، با مفاهیم مهم دیگری مانند اراده، ساختار، قدرت و مسئولیت گره می‌خورد. 

در این شماره هم مثل گذشته، مشتاق دریافت نوشته‌های شما هستیم. هزارتو بر قالب‌های آکادمیک تاکید ندارد و از تجربه‌های جدید استقبال می‌کند‌. متن‌ شما می‌تواند ترجمه یا تألیف باشد و باید از نظر محتوایی، در حوزه‌ی کلی تئوری، تاریخ، و نقد معماری بگنجد. 

برای فرستادن نوشته‌ی خود، خواهشمندیم نکته‌های زیر را در نظر داشته باشید:

  • در مرحله‌ی اول، تنها لازم است خلاصه و طرحی حداکثر سیصد واژه‌ای درباره‌ی نوشته‌ی خود بفرستید. این خلاصه باید دربردارنده‌ی موارد مهم نسخه‌ی کامل باشد. 
  • برای نوشته‌های ترجمه شده، لازم است که یک پاراگراف حداقل صدکلمه‌ای از متن اصلی را ترجمه کنید و همراه با خلاصه بفرستید.
  • در صورت پذیرش اولیه‌ی نوشته، هیئت‌تحریریه نظرات اصلاحی خود را با نویسنده یا مترجم در میان خواهد گذاشت و نوشته‌ی نهایی در صورت اعمال این نظرات چاپ خواهد شد.
  • مهلتِ واپسینِ فرستادن خلاصه‌ها ۱۰ اسفند‌ماه ۱۴۰۳ است.
  • در صورت پذیرش متن برای انتشار، مطابق دستورالعمل مجله‌ی هزارتو، به نویسنده یا مترجم دستمزد متناسب پرداخت خواهد شد.
    –  نوشته‌های مورد تأیید برای انتشار در شماره‌ی چاپی هزارتو باید حداقل ۳۰۰۰ و حداکثر ۸۰۰۰ واژه باشند.
    نوشته‌های خود را به نشانی ایمیل: [email protected] بفرستید.
پوستر-فراخوان-هزارتو-کانون-معماران
سبد خرید۰ محصول